
Expliquen a CanalSolidari.org, un dels projectes de la fundació, que aquest canvi de nom és degut al nou escenari en què ens trobem, on les persones tenen cada vegada més protagonisme a l’hora de relacionar-se, expressar-se, actuar, canviar situacions socials i contribuir a un món més just i sostenible.
Tot i el canvi de nom, l'objectiu i la forma de treballar de la fundació no canvia. Segueix impulsant la interacció i la implicació de la societat en les causes solidàries: creant ponts entre les persones, les entitats i les institucions i canalitzant voluntats cap a les ONG.
La Fundació Hazloposible ja té plana web pròpia, que poc a poc anirà oferint més continguts: hazloposible.org/wp/portada-cat. El canvi de nom també comporta un canvi d'imatge corporativa: nou logotip, nou color corporatiu... A mes a més, les plataformes web dels projectes de la fundació també han incoporat aquesta nova estètica, mantenint així una identitat comuna.
Els projectes que ha desenvolupat i dinamitzat fins ara la Fundació Chandra i ara ho continuarà fent Hazloposible són aquests: