
Aquest estudi realitzat pel professor de la Universitat de Lleida (UdL), Jordi Domingo i la politòloga, Laura Marín, ha suposat més de dos anys de feina i representa el projecte de més envergadura en la història de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris. Disset anys després de la gestació del moviment 0,7 el llibre recupera la memòria històrica i analitza un moviment que va tenir gran repercussió en el teixit associatiu de Lleida i la resta de l'Estat. Va ser clau per crear els diferents agents de Cooperació de la ciutat: Coordinadora d'ONGD i aMS, Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la UdL (ODEC).
El llibre conclou que les reivindicacions que va impulsar el moviment 0,7 no van assolir sempre els objectius buscats, però si que van servir “per sacsejar una societat endormiscada”. També incideix en què “segueixen plenament vigents en l’actualitat els motius que van dur a un grup de gent a reivindicar l’acompliment dels compromisos estatals amb els països empobrits”.
http://www.coordinadora-ongd-lleida.cat/ca/agenda/Presentaci%C3%B3_del_llibre_Movent_Consci%C3%A8ncies_El_Moviment_0_7_i_m%C3%A9s_origen_de_la_Coordinadora_d_ONGD_i_altres_Moviments_Solidaris_de_Lleida_.asp?tipoForm=ampli&id={5E820C08-3262-47AA-9941-9330F8A287B6}">Clica per saber les activitats de denúncia al carrer d'aquest dimecres 18 d'abril
injustícia als països del Sud s'agreuja